Fundacja Dobrego Startu

58-173 Roztoka

BANK ZACHODNI WBK
63 1090 2343 0000 0001 3344 0684

Święta zbliżają się wielkimi krokami i w związku z tym 16 grudnia odbył się III Jarmark Bożonarodzeniowy, który został zorganizowany przez Fundację Dobrego Startu, Szkołę Podstawową w Roztoce oraz GOKSiR Dobromierz.

Na specjalnie przygotowanych stoiskach znalazły się piękne, własnoręcznie wykonane bożonarodzeniowe dekoracje, domowe wypieki oraz świąteczne potrawy, które cieszyły się dużym zainteresowaniem przybyłych na jarmark gości.

Na scenie swoje umiejętności wokalne, recytatorskie, taneczne oraz aktorskie prezentowały dzieci z punktów przedszkolnych w Roztoce i Dobromierzu, uczniowie ze Szkoły Podstawowej w Roztoce oraz zespoły taneczne Energy Dance oraz Fire Dance. Oczywiście nie zabrakło odwiedzin Świętego Mikołaja, a punktem kulminacyjnym imprezy był pokaz magii i iluzji z finalnym wyczarowaniem śniegu.

Dziękujemy za udział w jarmarku oraz za przygotowanie przez Rodziców pysznych potraw, ciast oraz dekoracji. Na kolejny jarmark zapraszamy już za rok.